5 tips voor een overdekt feestje

1. Kleine overdekte springkussens

Er is niets leuker dan lekker rondspringen op een springkussen. Maar wanneer het buiten frisser wordt en het steeds vaker regent is het toch wel heel fijn als je droog kunt springen. VerhuurBrigade heeft speciaal voor het wisselvallige weer een grote verzameling van overdekte springkussens.

De mini Jungle of de mini feest is hier één van, het is een overdekt luchtkussen en gemakkelijk te hanteren. Het is één van onze meest compacte Springkussens. Met zijn formaat van 4 bij 3 meter past dit luchtkussen in de meeste achtertuinen. Het springkussen is overdekt en houdt daardoor zeker een spatje regen buiten. Dit springkussen is geschikt voor c.a. 6 kinderen tegelijkertijd. Je huurt de Mini Jungle al vanaf €70! Naast de Mini Jungle hebben we ook het Huisje met dak.  Dit kleine huisje is als springkussen zeer geschikt voor de allerkleinste. Deze springkussens staan garant voor een heleboel plezier. 

2. Grote overdekte springkussens

Naast een collectie aan kleine springkussens kun je ook kiezen voor een groot overdekt springkussen waar weer net wat meer kinderen tegelijkertijd op kunnen spelen en springen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het springkussen Sprookjes en Carrousel? Deze twee Springkussen zijn 5 bij 4 meter en zijn allemaal overdekt. De entree van deze Springkussens is groot genoeg om gemakkelijk naar binnen en naar buiten te gaan. Er kunnen zeker 10 kinderen tegelijkertijd springen op dit luchtkussen!

Geef je een nog groter feest of heb je de ruimte? Huur dan het Springkussen Cowboy, dit imposante luchtkussen steelt de show op ieder feest of evenement. Het Springkussen is 6 bij 5 meter en er kunnen zeker 14 kinderen op springen.

In de categorie met glijbaan Springkussens kun je kiezen uit het thema Candy, Party of Jungle. Al deze springkussens zijn overdekt en hebben een glijbaan. Het Clown Speelkussen, Candyland of de Party kun je huren als je net iets meer wilt dan alleen springen, je kunt klimmen en klauteren en er is een glijbaan!

3. Spellenpakket

Op zoek naar een leuke bezigheid voor een (kinder)feestje maar weet je het even niet meer? VerhuurBrigade heeft de oplossing! Je kunt één van onze actie spellenpakketten huren. Tover je woonkamer of partytent om in een speelhal. Deze spellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Wat dacht je van het Houten Spellenpakket, het Reuze Spellenpakket of het Spellenpakket Deluxe met maar liefst 6 spellen naar keuze? Dat maakt je feestje ineens wel heel erg leuk!

4. Combineer

Last but not least, als laatste tip: combineer alle bovenstaande tips! Huur een springkussen in combinatie met een spellenpakket en je feestje is ready to go. Weet je niet zo goed wat je moet combineren? Of wil je profiteren van mooie kortingen? Kijk dan eens op onze Actie Pagina, daar vind je spel-, attractie-, en feestpakketten voor hele mooie prijzen!